Wie ben ik

Ik ben Petra Knotter, getrouwd en heb 2 prachtige kids.

Sinds mijn 16de ben ik gefascineerd geraakt door de fotografie, ik moest destijds een schoolopdracht doen; fotografeer een bewegend object en ontwikkel en vergroot deze in de doka. Het object was een draaiend wiel van een fiets, helaas ben ik in de loop van de jaren deze foto kwijt geraakt, maar mijn leraar was erg enthousiast erover en ik was verbijsterd hoe zoiets tot stand kwam(heb ik dat gemaakt??)….En nu 30 jaar later blijft het nog steeds mijn grootste passie. Ik fotografeer nog steeds met liefde, de objecten zijn nu vaker mensen geworden, en vooral de kinderen, die zo heerlijk hun eigenwijze zelfie kunnen zijn, maar ook de natuur blijft verwonderen of een bruisende stad waar ik op kan gaan in de straatfotografie.

Wat doe ik nog meer naast fotograferen? Ik ben gek op spelletjes, gezellige avonden met vrienden, sushi eten, een interessante documentaire kijken, in de zon liggen en snorkelen in de zee, genieten van een heerlijke kop cappuccino en natuurlijk ben ik het liefste in de nabijheid van mijn gezin.

                                                                                                                                   Dit is wie ik ben  😉

 

Klik hier voor vragen of meer informatie

Top